Book Creator

Àlex i el chullachaqui

by Eric Sanchez Roman

Cover

Loading...
Alex i El Chullachaqui
Un dia com avui, exactament a les 10:00pm, un petit nen anomenat Alex es va anar de casa molest, perquè la seva mare li havia renyat per tenir moltes expulsions del col·legi. Ell tenia 9 anys i residia en la selva del Perú.

Alex amb el cap vermell i apunto d'esclatar s'endins a un bosc prop de la seva casa, sense pensar que aquest dia no seriosa un dia normal per al nostre petit amic. Alex ja en el centre del bosc, es posa a reflexionar però ja era molt tard perquè “El *Chullachaqui” l'havia escoltat. Alex va sentir una presència desconeguda i malèvola. Amb la gola feta fallida, va preguntar: “Qui camina aquí? Mostra't”.

De sobte una veu gruixuda li respon: “Alex, et concediré 3 desitjos si fas el que jo et dic”. Alex li pregunta si es podia mostrar per a poder fiar-se d'ell.
1
El “El *Chullachaqui” es va mostrar cara a cara amb Alex. El nen, sense paraules, li va preguntar quina cosa o ser era. El *Chullachaqui li va respondre: “No soc una cosa ni tampoc un ésser humà, jo soc un ésser màgic de la selva que concedeix desitjos als nens amb el cor més noble i pur.

Alex li va preguntar, quina cosa havia de fer perquè li concedís els 3 desitjos; El “El *Chullachaqui” li va respondre: “has de donar-me el més important per a tu”. Ell, sense saber a què es referia, accepta.

El “El *Chullachaqui” li respon: “molt bé ara et *faltaria demanar-me els teus 3 desitjos perquè els pugui complir”. Alex li respon: “*Ok, el meu primer desig és que jo pugui tenir tots els jocs de la PS4, el meu segon desig és tenir milers i milers de vehicles ja siguin terrestres i aeris. I per al meu últim desig et demano que em concedeixis mes desitjos. El “El *Chullachaqui” li respon: “ho lamento, no puc complir el teu últim desig però els 2 primers ja els he complert i els jocs t'estan esperant a la teva casa.
2
Alex li respon: “bo, si no puc desitjar això, desitjaria que la meva mare s'oblidés de les expulsions i del que va succeir avui”. El *Chullachaqui rient exageradament s'esvaeix recordant al petit Alex el tracte.

Alex sense entendre el que li tractava de dir el *Chullachaqui, es dirigeix a la seva casa. En el camí Alex pensava en com l'afectaria la seva mare el desig que va demanar, en arribar a la seva casa es va adonar que la seva mare no es trobava, va pensar que ella estava de compres. Va començar a caure la nit i la seva mare encara no arribava a casa el que a Alex li va començar a preocupar. 
Va sortir de la seva casa i va recórrer tot el seu barri a la recerca de la seva mare, tant va ser la desesperació que no es va adonar l'hora que era. L'endemà, ell havia d'anar a l'institut i normalment s'adormia a les 8.30 *pm però ja eren les 10.00 *pm. Alex es va rendir i es va anar a la seva casa a dormir, pensava que tot anava a passar després.

L'endemà Alex entristit, va realitzar tots els deures de casa que feia la seva mare. Ja exhaust, es va asseure en un moble i es va disposar a dormir.
3
Alex es va despertar d'un esglai i es va recordar del tracte que va tenir amb ell “El *Chullachaqui” , així que va ser a la recerca d'ell. En arribar, li va preguntar si li podria retornar a la seva mare i el “El *Chullachaqui” li va respondre: ''Perquè jo et retorni a la teva mare hauràs de renunciar a tot el que has desitjat''.

Alex no s'ho va pensar dues vegades i va acceptar el tracte. Ell va recuperar a la seva mare que era a la seva casa preparant un arròs amb pollastre exquisit.

Alex en arribar a la seva casa no va dubtar a abraçar a la seva mare i disculpar-se pel comportament que va tenir.
Fin
Erick Sánchez
2n d’ESO B
Institut Joan Ramon Benaprès
PrevNext