El campionat de futbol

by Michael Barba

Cover

Loading...
Un dia, un futbolista que es deia Banana estava decebut per no haver guanyat la final. Ell jugava a l’equip del Latifundio Letal, un dels millors equips de la temporada. Al següent cap de setmana, jugaria un partit contra l'equip del Sociedad Sibarita.
El dia del partit, en Banana va marcar un gooool !!!.
I la primera part va acabar 1-0 guanyant els del seu equip.
Al començar la segona part, el Sociedad Sibarita va empatar el partit. Però en l´últim minut, en Banana va marcar un altre gol, van guanyar el partit i es van classificar per la final.
Un altre dia, va tocar jugar a l´equip del Soto Solitari contra el Balsa Botin. Un cop va començar el partit, i fins a mitja hora després no van ficar cap gol. Quan va començar la segona part, uns instants després, un jugador va marcar tres gols en vint minuts. Gooooooool!!!. Després, al minut 75:04, l'Omega (un altre jugador destacat) va marcar una altra vegada i l’àrbitre va pitar el final del partit.

Per fi va arribar el dia de la gran final. Quan va començar el partit, el Latifundio Letal semblava que no pogués guanyar però la segona part va resultar molt emocionant. Al final, van guanyar la copa de la “Champions” tan alegres.