Book Creator

Мечтателско царство

by Илияна Стойчева

Cover

Loading...
Loading...
Loading...
Драги ми Смехурко, 
Сега ще ти разкажа как мина лятото. На остров в Гърция ходих с трима патиланци. Там от сутрин до вечер лудяхме и се смяхме. В морето плувахме и борихме вълните. Ходихме да караме бъгита в планината. Като слязохме от нея в морето се изкъппахме и сладко, сладко хапвахме.
 Това беше едно от преживяванията ми през лятото. Сега ще ти разкажа още едно, ама накратко.
 С една дружина Патиланци ходихме в Родопа планина. Там карахме колелета и много се забавлявахме. Вечер край огъня се загрявахме и пихме топъл чай. 
Поздрав най-сърдечен,
Твой приятел вечен:
Весел Яворанчо

Котешка история
Драги ми Смехурко,
 Видях аз една котка и реших да я последвам, тя бягаше много бързо и аз тръгнах след нея, изведнъж влезе в къщата... Баба Цоцолана спеше, ала всичко стана в прах, сега ще я хвана тая котка преди баба да се е събудила, защото мноооооого ще ми се кара.
 Изведнъж тя се събуди, но за мое щастие всичко беше под контрол.
 Но защо се питаш ?! Сега ще ти кажа ...
 Преди да се събуди аз и цялата дружина на лов за котарака тръгнахме, бягахме, бягахме и го хванахме. Осиновихме го, защото наш другар перфектен личеше, че ще е той. Стига съм писал, драги Смехурко, че котето Джоджо кфйксдйкглдсгдсйгйскйгс ..........
(кфйксдйкглдсгдсйгйскйгс) – поздрав от Джоджо
Да, поздрав най-сърдечен, Весел Патиланчо Харчо! Днес карах джет с моите приятели, возих се на банан, скачахме навътре във водата, а след това отидохме до барчето за лимонада и сладолед, прибрахме се в базата и карах АТВ. Направихме си прекрасна разходка до Дуранкулак с Петьо. 


Драги Дебеланчо, 
Беше прекрасен ден!
Поздрави: Данчо
PrevNext