Book Creator

Хуманитарна гимназия "Д. Дамянов", "Моето творческо междучасие" - втора част

by Анета Койчева-Иванова

Cover

Loading...
ПРОФИЛИРАНА ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ "ДАМЯН ДАМЯНОВ"
Loading...
"Моето творческо междучасие" - втора част
Loading...
Loading...
юни 2020
Профилирана хуманитарна гимназия е общност от съмишленици: ученици, учители, родители и представители на обществото, споделящи общи ценности и осъществяващи принципите и целите на съвременното българско образование.
Мелиса Кьойбашиева 12а клас
"Хуманитарна гимназия ,,Дамян Дамянов” е дом, под чийто покрив се намира едно голямо семейство. Както в семейството, така и в гимназията всеки протяга ръка да помогне на приятел в нужда. Малката гимназия е място, където царуват любовта, мъдростта, приятелството и най-вече добротата. Дължа едно огромно БЛАГОДАРЯ на хората, които бяха неотлъчно до мен през периода на моето обучение.
П.С. Красивата ми приказка в Хуманитарна гимназия ,,Дамян Дамянов” за съжаление е в своя край, но то завинаги ще остане в сърцето ми като ,,любимото училище”.
Анна Малинова и Теодория Стефанова 9а клас,
част от екипа на Вокално-инструментална група "Монолог"
В кадрите ще видите участието на Марина в театралната трупа и изява през март 2018 г., в драматизация по Чудомир, "Не съм от тях". Тук участва и още едно наше талантливо момиче - Мария Черкезова, 11а клас.
Марина Гарванова 12а клас
Даяна Желева 9а клас
 „Истината е, че съм на сцена от много малка, може би откакто се помня. Харесва ми, защото това е начин да изразявам емоциите си без да наранявам никого. Обожавам театъра, защото ме кара да се чувствам жива и пълна с енергия. Най-голямата радост за мен е, когато чуя аплодисментите на публиката, чувам техния смях и мога да видя дори тъгата в очите им при някоя по-емоционална сцена.“
PrevNext