Book Creator

Danmark Største bog i Book Creator

by Rikke Falkenberg Kofoed, Leg med IT

Pages 2 and 3 of 809

Comic Panel 1
Sammen hver for sig
Loading...
Deltagere i projektet
Loading...
Loading...
Loading...
LAD
Loading...
SÆTTE
Loading...
EN
Loading...
OS
Loading...
Loading...
REKORD
Loading...
LEGE
Loading...
SAMMEN
Loading...
SAMMEN
Loading...
Sif ni år

Jeg kan godt lide at læse.
Her er en bog jeg godt kan lide.
I hjemmeskole kan jeg læse lige så længe jeg vil.
Det kan jeg ikke i skolen.
Det er dejligt at have mere tid til min kat Wilma jeg elsker at lege med hende hun er to et halvt år gammel og lidt legesyg :)
Speech Bubble
Aksel 11 år
Jeg syntes det er fedt at være i hjemmeskole, fordi man kan lave lektier derhjemme. Det er mindre stressende, fordi man må bruge ligeså lang tid på hver lektie, som man vil.
Det her er min kat Saxo som godt kan lide poser.
(Han kravlede selv derind)
Jeg har også mere tid med mine tre katte derhjemme.
Speech Bubble
Ellipse;
Kære læser
Her finder du vores bidrag til den store bog "Sammen hver for sig". For os er hverdagen meget anderledes lige nu. Vi går på en friskole med ca. 150 elever, vi er vant til at samles alle sammen, hver morgen til morgensamling med sang, læreroplæg og meget andet. Hver dag kl. 12.00 plejer vi at mødes til spisning alle sammen, hvor Heidi har lavet mad til os. Fællesskabet betyder rigtig meget for os i hverdagen og det er voldsomt udfordret lige nu og pga. den voldsomme smittefare skal vi altså blive hjemme.
Med dette bidrag føler vi, at vi kan bidrage til historien, at man en dag ser på denne bog som en kilde til viden om Corona epidemien i 2020. Vi håber, at man kan blive klogere på, hvordan livet var under epidemien, at man får en forståelse for os som mennesker og de værdier vi sætter højest lige nu - vores familietid og at passe på hinanden ved at være hver for sig. Vi håber også, at man kan få et smil på læben og måske et lille grin, når man læser vores historier. Måske vil man om mange år grine lidt af vores lay-out, teknik mv. og det er også helt ok.

God læselyst
Eleverne i 6. og 7. kl. (lilla gruppe) på Regnbueskolen i Hammel
Annette Støvring og Jakob Kock Andersen
Comic Panel 1
Corona virus derhjemme
Hej jeg hedder Mie og det her er min historie.
Nu er Danmark jo lukket ned og man må helst se andre end ens familie du er sammen med. Jeg er en meget social pige, så det var ikke særlig fedt. Men, så fandt jeg ud af, at det er faktisk ikke, så slemt som jeg troede. Jeg har brugt meget af min tid ude ved mine heste. Jeg har været der ude flere dag i en hel dag og bare nusede, red, græsset osv. Det har faktisk været meget rart. Vi har også haft tid til at spille en masse spil med familien og den slags. Så alt i alt synes jeg faktisk godt man kan kalde det en Corona virus ferie med lektier uden venner.
Star;
Mie,s bog
nyd det så meget.

Du har tid til at slappe af...
Speech Bubble
Hjemmeskole
Comic Panel 1
Hej jeg hedder Julius
Jeg er tolv år gammel og går i 6. klasse. Jeg er som alle andre børn i Danmark blevet sendt hjem. Det er noget der ikke er fed. Men nu vil jeg fortælle alle de gode ting der er sket her hjemme hos mig. En af de bedste ting det er at jeg er meget sammen med min familie. Vi spiller tennis og i går var vi nede at flyve med drage. Det er sjovt. Eller det var ikke mig der fløj med den men jeg tog billeder af den. Jeg kan godt lide at tage billeder. Det er fedt at få et pænt motiv med. Især hvis der er to pæne ting ved siden af hinanden. Så sætter jeg det ene i fokus og tager et billed. Vi har også været ude at cykle og gå. Vi i min familie er begyndt at facetime og snakke over google meet. Jeg synes det er godt at vi ikke køre så meget for så bliver luften meget bedre og det er jo godt. Vi er også begyndt at bage mere fordi vi har tid til det. Jeg er også begyndt at gå ture selv for at tage billeder. I kan se nogle billeder her.
Comic Panel 2
PrevNext