Book Creator

(copy) digital technology in language teaching

by Katalin Karakó

Cover

Loading...
Loading...
Digital technology in the classroom
Loading...
Loading...
Loop Glow GIF by xponentialdesign
Loading...
Loading...
Memory Card Phone Sticker by PNY/XLR8
Loading...
happy pbs digital studios GIF by PBS
socrative
Socrative is a quiz-based, formative assessment tool with multiple features that can enrich teaching and learning. Teachers can design quizzes, space races (picture being at the county fair and squirting water at a target to move a horse across the field…just like that but for quizzes!), exit tickets, and more to collect and analyze student data in real-time to make on-the-spot teaching changes and improve student learning.
Socrative egy interaktív tesztelő program. Kvízeket hozhatsz létre, majd egy megadott teremnév alapján meghívhatod a diákokat. A tanári programban valós időben nyomon követheted a diákok haladását, majd a végén egy kattintással kiértékelheted az eredményeket, és megjeleníthetsz összesített statisztikát is. Van feleletválasztós, igaz-hamis és rövid válaszos kérdés.
kahoot


Game PIN: 02839292
Making learning fun - anywhere! Kahoots are fun, interactive games to help learners practise their English and build their language skills.
Kahoot a Socrative-hoz hasonló tesztelő program. A különbség az, hogy míg a Socrative megjelenése hivatalosabb, a Kahoot inkább gyerekeknek való, játékosabb felülettel rendelkezik. Ugyanúgy létrehozhatsz kvízeket, de kizárólag négyválaszos kérdésekkel. Megadhatod, hogy mennyi idő legyen egy kérdés megválaszolására. A játék alatt végig jópofa feszültség fokozó zene megy.
Tanár: https://kahoot.com
Diák: https://kahoot.it
question mark
example:
Blooket
Blooket is a quiz website designed to let teachers give students a more interactive experience. It features 9 game modes. It also features a coin currency earned by answering questions correctly, which are used to buy avatars called “Blooks”.
A Blooket a modern osztálytermi játék izgalmas új változata. Célja, hogy a cselekvést az oktatással párosítsa a tökéletes tanulási élmény megteremtése érdekében! A furcsa játékok változatossá teszik és növelik az elköteleződést, a diákok pedig újra és újra játszani akarnak majd.
shocked with cat
PrevNext