Book Creator

Звуци

by Tamara Todorovska

Cover

Loading...
ЗВУЦИ
Loading...
Кое сетило ќе го употребиш за да дознаеш кој го прави звукот?
Loading...
Сетилото за слух
Loading...
Loading...
Вклучи ги звучниците и слушај внимателно!
Ајде да играме една игра...

Слушни ги звуците и погоди што е !
Правосмукалка
Точен одговор!

Браво!
Отчукување на часовник
Браво!
PrevNext