Book Creator

Danmark Største bog i Book Creator

by Rikke Falkenberg Kofoed, Leg med IT

Cover

Comic Panel 1
Loading...
Loading...
Sammen hver for sig
Deltagere i projektet
LAD
SÆTTE
EN
OS
REKORD
LEGE
SAMMEN
SAMMEN
Sif ni år

Jeg kan godt lide at læse.
Her er en bog jeg godt kan lide.
I hjemmeskole kan jeg læse lige så længe jeg vil.
Det kan jeg ikke i skolen.
Det er dejligt at have mere tid til min kat Wilma jeg elsker at lege med hende hun er to et halvt år gammel og lidt legesyg :)
Speech Bubble
Aksel 11 år
Jeg syntes det er fedt at være i hjemmeskole, fordi man kan lave lektier derhjemme. Det er mindre stressende, fordi man må bruge ligeså lang tid på hver lektie, som man vil.
Det her er min kat Saxo som godt kan lide poser.
(Han kravlede selv derind)
Jeg har også mere tid med mine tre katte derhjemme.
Speech Bubble
Ellipse;
Kære læser
Her finder du vores bidrag til den store bog "Sammen hver for sig". For os er hverdagen meget anderledes lige nu. Vi går på en friskole med ca. 150 elever, vi er vant til at samles alle sammen, hver morgen til morgensamling med sang, læreroplæg og meget andet. Hver dag kl. 12.00 plejer vi at mødes til spisning alle sammen, hvor Heidi har lavet mad til os. Fællesskabet betyder rigtig meget for os i hverdagen og det er voldsomt udfordret lige nu og pga. den voldsomme smittefare skal vi altså blive hjemme.
Med dette bidrag føler vi, at vi kan bidrage til historien, at man en dag ser på denne bog som en kilde til viden om Corona epidemien i 2020. Vi håber, at man kan blive klogere på, hvordan livet var under epidemien, at man får en forståelse for os som mennesker og de værdier vi sætter højest lige nu - vores familietid og at passe på hinanden ved at være hver for sig. Vi håber også, at man kan få et smil på læben og måske et lille grin, når man læser vores historier. Måske vil man om mange år grine lidt af vores lay-out, teknik mv. og det er også helt ok.

God læselyst
Eleverne i 6. og 7. kl. (lilla gruppe) på Regnbueskolen i Hammel
Annette Støvring og Jakob Kock Andersen
PrevNext